Ποιοι είμαστε
Το γραφείο μας συνεπές στην ιδέα της οικολογικής δόμησης αναλαμβάνει την σχεδίαση κατοικιών με βάση τους κανόνες της βιοκλιματικής και προσαρμόζει, με την συνεργασία έμπειρων συνεργατών, τις ήπιες μορφές ενέργειας στην λειτουργία τους.

Η εφαρμογή δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα των κτιρίων αλλά προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι με την σχεδίαση της κατοικίας τους αλλά και με την απόδοση της ιδέας της οικολογικής δόμησης.

Αν επιθυμείτε την εύρεση των παθογόνων κόμβων στο οικόπεδό σας τότε θα πρέπει να προσαρμοστεί η σχεδίαση λαμβάνοντας υπόψιν τις θέσεις αυτές, ώστε να αποφύγουμε να τοποθετήσουμε εκεί χώρους όπου παραμένουμε για πολλές ώρες, όπως π.χ. τα υπνοδωμάτια.

Το κόστος εξαρτάται από τον βαθμό αυτονομίας του κτιρίου. Το ποσό αυτό δίνεται μία φορά και στα επόμενα χρόνια γίνεται απόσβεση από την οικονομία σε ηλεκτρική ενέργεια και θέρμανση-ψύξη.

Η ιδέα της βιοκλιματικής σχεδίασης μπορεί να εφαρμοστεί σε βιομηχανικά κτίρια, σχολεία, δημόσια κτίρια και ακόμα σε θερμοκήπια.

Η κατασκευή των κτιρίων γίνεται με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοίχους από τούβλα και σοβά. Μπορούμε ακόμα να κατασκευάσουμε την κατοικίας σας χρησιμοποιώντας και άλλους τρόπους δόμησης όπως με μεταλλικό σκελετό και συμπαγείς τοίχους από σκυρόδεμα, με προκατασκευασμένους τοίχους από σκυρόδεμα , με συναρμολόγηση ειδικών καλουπιών και έκχυσης σκυροδέματος εντός των τοιχίων και ακόμα με ξύλινα κτίρια.

Η εφαρμογή των Α.Π.Ε. μπορεί να συνδυαστεί με ηλιακή και αιολική ενέργεια καθώς και με γεωθερμία. Μπορούμε να έχουμε αυτονομία στην ενέργεια ή σε συνδυασμό με το δίκτυο της ΔΕΗ για οικονομικότερη λύση.

Η εφαρμογή της ιδέας της οικολογικής-βιοκλιματικής δόμησης βοηθάει στην προστασία του πλανήτη και εξαρτάται από την συνείδηση όλων μας και στην ιδέα ότι το περιβάλλον το δανειστήκαμε από τα παιδιά μας και έχουμε υποχρέωση να τους το παραδώσουμε καλύτερο απ'ότι το βρήκαμε.


Αρχική | Ποιοι είμαστε | Πρόβλημα | Λύσεις | Links | Επικοινωνία        | Created By Creative Studio | Copyright © 2008